Realitatea dă cu mopul

Iată că am ocazia să scriu ceva de bine despre Realitatea TV, după ce i-am tot beştelit.

Cătălin Tolontan scrie că Sergiu Toader, revenit la Realitatea ca project manager, a făcut o listă cu personaje care au interzis pe post, printre care se numără Corneliu Vadim Tudor, Gigi Becali, Lavinia Şandru, Marius Marinescu şi Aurelian Pavelescu. Aceste personaje au fost mediatizate în exces fără să fi făcut nimic care să merite asta (Becali e cel mai notoriu caz). Încearcă Realitatea TV să devină mai serioasă şi să recâştige din publicul pierdut? Rămâne de văzut.

Sergiu Toader a făcut şi o listă cu oameni care ar trebui invitaţi mai des în emisiunile postului: Dan Puric, Mircea Diaconu, Cristian Mungiu, Corneliu Porumboiu, Solomon Marcus şi alţii. Cu excepţia lui Dan Puric (care mi se pare sinistru în teoriile lui misticoido-protocroniste), ceilalţi sunt persoane absolut onorabile, dar mai ales oameni care au ceva interesant de spus, spre deosebire de pafariştii care populează talk-show-urile de acum.

Să nu confundaţi lista lui Sergiu Toader cu o cenzură totală. Sunt sigur că, dacă europarlamentarii Vadim & Becali se vor jertfi pe altarul bunăstării comunitare, dacă Lavinia Şandru va descoperi leacul pentru cancer sau dacă Aurelian Pavelescu şi Marius Marinescu iau premiul Nobel pentru fizică, Realitatea TV va găsi de cuviinţă să reflecte isprăvile lor.

Până atunci, să ne bucurăm că ecranul TV e ceva mai curat.

Reclame
Explore posts in the same categories: Media

Etichete: , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: