În corzi. Vocale

Erik Grönwall are 21 de ani şi s-a calificat în finala „Swedish Idol 2009”, pe lângă care „Megastarul” nostru pare „Zilele comunei Frecăţei”.

Grönwall ăsta are o voce de rupe şi se mişcă lejer printr-o varietate de stiluri – până acum a cântat, în concurs, Beatles, Robbie Williams, Kiss, Bon Jovi, Michael Jackson etc.

Ia urmăriţi-l cum cântă Queen, dar mai ales Iron Maiden:

Finala e vinerea asta.

Reclame
Explore posts in the same categories: Muzică

Etichete: , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

6 comentarii pe “În corzi. Vocale”

 1. codrut Says:

  Baiatul canta excelent, am ascultat cu incantare „Run to the hills”. Diferenta intre Mega star si acest concurs suedez este identica cu diferenta intre ABBA si Kitschy Girls, sau dintre Roxette si fetele de la Indigo sau Blondy sau Bordo (si nu Bordeaux!). Unii canta si incanta, altii urla si isi dau textila jos sa se vada mai bine siliconul si, SOC!, mamelonul!

 2. razvanbraileanu Says:

  Adevărul e că şi băiatului ăstuia i-ar trebui nişte silicoane…

 3. klawz Says:

  Baiatu cinta bine si cu placere, chestie importanta, deci cinta de dragu cintatului nu pentru speranta de a sexualiza cu toate spectatoarele.
  Acuma, daca la ei se cinta Iron Maiden asta nu inseamna ca daca astia de la Megastaru nostru n-o fac, sunt automat niste nulitati. Am urmarit prima editie, acu nu mai stiu cit ani si am auzit si la noi voci bune. Probabil ca daca lumea ar fi incurajata sa se indrepte spre muzica, in halul in care se intimpla in Suedia, unde aia in scoala generala invata deja sa cinte la un instrument, s-ar mai descoperi si la noi oameni cu corzi vocale performante. Dar deocamdata, daca nu avem, de unde sa scoatem? Viata e grea.

  • razvanbraileanu Says:

   Sunt sigur că avem şi p’aici voci, dar ne lipseşte, vorba aia, „cadrul instituţional” care să le încurajeze.

  • razvanbraileanu Says:

   Şi mai e o fază: la concertul Therion Goes Classic de la Sala Palatului, în deschidere, a vorbit ambasadorul Suediei, care a zis că muzica e cel mai important export al lor.

 4. Serenela Says:

  Salut, Razvan!
  Mi-a placut cum a cantat micul Erik piesa lui Freddy Mercury,dar daca nu isi va cultiva vocea, nu va ajunge f. departe.Are o voce extraordinara dar , vorba Cartii sfinte, depinde unde cade grauntele…in cazul muzicii, cum iti cultivi vocea si cum esti si manageriat.
  Propun si eu spre ascultare video-ul in care „Coldplay” canta piesa „Can’t get you out of my head” a lui Kylie Minogue. Din ceva comercial, „Coldplay” face o piesa cu o orchestratie superba! mai mult, suna ca ei,nu mai suna „a la Kylie” deloc!(sigur, mai degraba pt fanii „Coldplay”, printre care ma numar).
  toate bune.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: