Trageţi în pianist!

Când Arnold a ieşit din noroiul în care era camuflat ca să dea piept cu războinicul interstelar din primul Predator sunt sigur că mi s-a ridicat părul de pe ceafă.  A urmat inerentul sequel, cu Danny Glover, din care nu mai ţin minte decât faptul că, la sfârşit, o comisie de predatori îi fac cadou poliţistului un pistol de pe la 1700. După melanjul profitabil dintre francizele Alien şi Predator (mai întâi jocul, apoi două filme, dintre care primul e OK – exult de fiecare dată când predatorul dă de pereţi cu alienii!), a venit vremea ca omenirea – prin noi, spectatorii – să facă faţă din nou lamelor zimţate, plaselor tăioase, suliţelor telescopice, discurilor letale, shoulder cannon-urilor şi gadgetului nuclear al vânătorilor cu sânge verde fosforescent.

Carevasăzică, predatorul îl vânează pe bietul „pianist” Adrien Brody, aici în rol de mercenar! Brody s-a descurcat minunat cu clapele albe şi negre (a luat Oscar, nu?), hai să vedem acum dacă ştie să cânte la mitralieră. Mă rog, o să-l ajute Laurence „Morpheus” Fishburne, o lunetistă, un samurai şi alţi „expandables”.

În materie de acţiune fără pretenţii, de „good friendly violent fun” şi de efecte speciale, pentru mine, Predators e filmul anului, alături de Clash of the Titans.

Reclame
Explore posts in the same categories: Film

Etichete: , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

5 comentarii pe “Trageţi în pianist!”

 1. trifoi Says:

  In Robert Rodriguez I trust :D. Daca el face filmul, o sa fie OK. In afara de chestiile pentru copii (seria Spy Kids, etc), filmele lui sunt niste demente haotice, extrem de entertaining. Nici nu stiu care-mi place mai mult: „From Dusk Till Dawn” sau „Grindhouse: Planet Terror”… Hmmm

 2. Tom Says:

  dupa arnold RR pentru california!

  • razvanbraileanu Says:

   Ar fi ceva: „In these troubled times, do you want someone who knows how to deal with mexicans, kids, aliens, vampires and raging zombies? Vote for Rodriguez!”

 3. trifoi Says:

  A, da, tot uit. Acum se practica la Hollywood mai mult ideea de producator faimos care promoveaza filmul, ca Peter Jackson cu District 9 si cu Guillermo del Toro, sau Tarantino cu Eli Roth. Tot e ceva. Vacancy n-a fost rau, da nu-mi place ca pe tip il cheama „Nimrod”…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: