Negru pe alb

Vreţi să vedeţi (la alegere sau laolaltă) o foarte reuşită radiografie a societăţii (de consum, civile, româneşti, străine – you name it), o privire tăioasă, dar plină de umor asupra artei (clasice şi contemporane) şi o mostră din munca unuia dintre cei mai apreciaţi artişti români? Toate astea se găsesc sub numele Dan Perjovschi S.A.*.

Expoziţia lui Perjo s-a deschis în seara asta la Centrul de Introspecţie Vizuală (Căminul Artei, lângă Facultatea de Arhitectură; pentru rigoare, str. Biserica Enei 16). Dan Perjovschi S.A.* e primul capitol dintr-un proiect mai mare despre „scena de artă” (asta înseamnă S.A. din titlul expoziţiei) din ultimii 20 de ani.

Pe lângă desenele cu cretă pe pereţi şi pe tavan, Perjo a făcut şi artă contextuală, punând în valoare cu markerul „intervenţia” anonimă a unui spărgător de geam.

Nu vă dezvălui mai multe. Dacă sunteţi în trecere prin centru, nu vă ia mai mult de 10 minute să vedeţi desenele unui om care a expus, printre altele, la MoMA New York sau la Tate Londra. Până pe 31 aprilie aveţi şansa asta. Nu o rataţi.

Reclame
Explore posts in the same categories: Uncategorized

Etichete: , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: